Zes arbeiders van een blom bedrijf aangehouden

De directie van een blom bedrijf gevestigd in het ressort Livorno betrapte in de avond van maandag 10 september enkele arbeiders op heterdaad bij het wegvoeren van een lading blom uit het bedrijf.
De arbeiders hadden de lading geplaatst in een bestelbus van één van de andere collega. Reeds geruime tijd was het de directie opgevallen dat er grote partijen blom ontbraken. Na een intern onderzoek besloot de directie op onderzoek uit te gaan en zijn de medewerkers op 10 september op heterdaad betrapt. De politie is daarna ingeschakeld.
Vijf van de arbeiders die de nachtdienst hadden werden gelijk aangehouden. De zesde verdachte werd thuis opgespoord en aangehouden.
Vijf verdachten, Tyron P. (38); de 46-jarige Ashoksing Ch, de 23-jarige Aniel B., Lando T. (55) en de 48-jarige Mahinder R. zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld, terwijl Anish Ch. na verhoor is heengezonden.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.