Woordenwisseling tussen broers eindigt met steekpartij

De politie van het bureau Munder kreeg in de late avond van vrijdag 6 november de melding dat een slachtoffer met een steekverwonding zich bevond op een adres in het ressort Munder.

Het adres werd aangedaan en de politieambtenaren troffen het slachtoffer, de 47-jarige Saamkoemar R. met een steekverwonding aan in zijn buikstreek.
Per ontboden ambulance werd de gewonde broer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis.

Onderzoek wees uit dat het slachtoffer en zijn jongere broer Ramkoemar R. in een woordenwisseling geraakten. Ramkoemar had de gewoonte om steeds in beschonken toestand ruzie te maken met zijn broer Saamkoemar. Toen de oudere broer Ramkoemar aansprak over zijn gedrag werd hij boos en deed bedreigende uitlatingen in de richting van zijn broer. Met een scherp voorwerp bracht hij zijn broer Saamkoemar een steekverwonding toe in de buikstreek.

De verdachte werd ter plaatse aangetroffen en aangehouden. Ook het scherp voorwerp is gevonden en in beslag genomen. Ramkoemar werd overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was, is hij voorgeleid.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.