Woningbrand te Uitvlugt met één dode

Een manspersoon is op donderdag 8 december omgekomen tijdens  een woningbrand aan de Agillalaan in het ressort Uitvlugt.

De Centrale Meldkamer speelde de melding van de woningbrand door aan de politie van Uitvlugt. Daar aangekomen werd de woning in lichterlaaie aangetroffen. Het bleek dat de manspersoon zich nog in het pand bevond dat heel goed beveiligd was.  De brandweerlieden konden het traliewerk open forceren en de man bevrijden.

Het slachtoffer heeft brandwonden opgelopen. Voordat er medische hulp kon worden geboden, liet de man wiens identiteit nog niet bekend is, het leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk voor obductie in beslag genomen. De oorzaak van de brand is vooralsnog onbekend. Het is eveneens niet bekend of de huurwoning die op het elektriciteitsnet was aangesloten tegen brand is verzekerd.

 

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.