Weigering toegang tot adres kost Sabrina slagen in gelaat

De 43-jarige Melvin D. alias ‘Boeroe’ is op donderdag 11 oktober door de politie van het bureau Flora aangehouden en opgesloten voor zware mishandeling. In de maand september van dit jaar sloeg hij een 43-jarige vrouw zodanig in het gelaat dat zij een neusbenenfractuur opliep.

Melvin en de partner van het slachtoffer zijn vrienden van elkaar. Op een dag in de maand september ging Melvin met enkele vrienden naar het woonadres van het slachtoffer om met haar partner te dobbelen. Ondanks het slachtoffer Melvin te kennen gaf, dat haar partner niet aanwezig was wilde hij toch ter plaatse blijven om te dobbelen. Toen het slachtoffer dat weigerde werd Melvin zo boos dat hij haar op een gegeven moment slagen toegebracht in het gelaat. Melvin werd opgespoord maar wist tot donderdag 11 oktober uit handen van de politie te blijven. Op die bewuste donderdag zag het slachtoffer hem op een adres in het ressort Flora. Zij schakelde de politie in die het adres gelijk aan deed en Melvin aan hield.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.