Vrouw raakt bewusteloos na ruzie en overlijdt in ziekenhuis

De 40-jarige Claudette Willy is op woensdag 10 mei kort na aankomst op de afdeling Spoed Eisende Hulp komen te overlijden.

De politie van Latour kreeg eerder op de dag via de Centrale Meldkamer de melding dat een mevrouw op een adres in het ressort het bewustzijn had verloren.

De wetsdienaren die voor onderzoek de plek aandeden troffen Claudette in bewusteloze toestand in haar slaapkamer aan. Per ontboden ambulance werd het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Zij kwam kort daarna in de ziekeninrichting  te overlijden.

Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat Claudette zich in de nacht van dinsdag 9 op woensdag 10 mei onwel voelde. Haar partner belde toen met een zus die gelijk naar de woning van Claudette ging.

De zus trof Claudette en partner in een woordenwisseling aan. Kort daarna vertrok de partner met medeneming van Claudette’s mobiele telefoon. De vrouw verloor het bewustzijn, waarna de zus de politie inschakelde.

Hangende het verdere onderzoek  is het lijk na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.