Voetganger vermoedelijk dodelijk aangereden; veroorzaker aanrijding in verzekering gesteld

Op donderdagavond 25 juli 2019, omstreeks kwart voor tien, vond een aanrijding plaats te Goede verwachting , ter hoogte van pand nummer 259 in het district Wanica. Ter hoogte van het pand nummer 259 was de 20-jarige autobestuurder Fandja M. met zijn auto tegen twee elektriciteitsmasten gebotst waarbij een van de masten in tweeën brak. De auto sloeg vervolgens over de kop en ramde twee andere voertuigen die langs de weg geparkeerd stonden. Fandja had met een zeer hoge snelheid gereden over de weg. Hij bleek daarbij niet in het bezit van een rijbewijs te zijn. Fandja had geen noemenswaardige letsels opgelopen.

Op vrijdagmiddag 26 juli, omstreeks half drie, werd het lijk van een man van gemengd ras meer bekend als “Ingi” in een bosschage langs de weg te Goede Verwachting aangetroffen en wel ter hoogte van de plek waar het verkeersongeval zich had voorgedaan. Vermoedelijk is de voetganger “Ingi” ook door de autobestuurder Fandja aangereden en is zijn ontzielde lichaam in het bosschage langs de weg terecht gekomen. Het lijk van deze man is ter obductie in beslag genomen om door een deskundige vast te laten stellen of hij wel of niet is aangereden en of hij ten gevolge van die aanrijding overleden is.

Daarnaar gevraagd verklaarde Fandjan dat hij niet had gemerkt dat hij iemand had aangereden die avond. Na overleg met het Openbaar Ministerie werd Fandjan in verzekering gesteld. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de Verkeersunit van Politie Regio Midden.

Nabestaanden van de overleden man, bekend als “Ingi”, worden opgeroepen om in contact te treden met de politie van het bureau Santo Dorp op de telefoonnummers 485240 of 485250. Men mag ook contact maken met de afdeling Forensische Opsporing op de telefoonnummers: 403806 of 404022.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.