Voetganger dodelijk aangereden; verkeersbarometer naar 82

De voetganger Harry Jogi, van wie de leeftijd nog onbekend is, overleed in de avond van vrijdag 29 december op de kruising van de Indira Ghandi- en de van Hattemweg na te zijn aangereden door een auto.

De politie van Lelydorp deed na de melding van de aanrijding met dodelijk afloop, via de Centrale Meldkamer, de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst werd het levenloos lichaam van de voetganger op het wegdek aangetroffen.

voolopige onderzoek heeft uitgewezen dat Harry zijn bromfiets langs de weg had geparkeerd en zonder op te letten de straat overstak. Op dat moment kwam er een auto vanuit Rijsdijk richting Lelydorp. De autobestuurder kon niet tijdig afremmen en reed de voetganger aan.

Harry liet ter plaatse het leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Met het overlijden van Harry springt de verkeersbarometer landelijk naar 82.

Het rijbewijs van de autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is hangende het onderzoek ingevorderd.

De zaak is overgedragen aan de verkeersunit van regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.