Voetganger dodelijk aangereden door auto bestuurder

De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg op zaterdag 4 mei 2024 de melding van een verkeersongeval met dodelijke afloop aan de Anton Dragtenweg.


Bij aankomst troffen de wetsdienaren het stoffelijk overschot van een manspersoon van wie de personalia nog onbekend zijn, op de langs de weg lopende berm aan. Het voorlopig politie onderzoek heeft uitgewezen dat de auto bestuurder L.H. (35) met zijn voertuig reed over de Anton Dragtenweg , komende vanuit de richting van het stadscentrum en gaande in die van Clevia, terwijl de voetganger volgens verklaringen van ooggetuigen in tegenovergestelde richting waggelend op de linker rijhelft liep. Ter hoogte van de residentie van de Nederlandse ambassadeur reed de bestuurder L.H. de waggelend lopende voetganger aan, met het voor hem noodlottig gevolg. Een arts stelde officieel de dood van de man vast. De bestuurder is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol of één of ander bedwelmend middel.


Het ontzielde lichaam van de voetganger is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie, door de politie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.