Voetganger dodelijk aangereden

De 72-jarige mevrouw Harriette Jainath-Ramsing is op donderdag 27 juni dodelijk aangereden door een bestelwagen aan de Mawakaboweg. De 36-jarige bestelwagen chauffeur R.R. reed over de Mawakaboweg in de richting van de Nieuw Weergevondenweg. Mevrouw Harriette, Jainath was woonachtig in de Mawakaboweg. Terwijl zij, ter hoogte van haar woning, de weg overstak werd zij aangereden door de bestelwagen.

Volgens verklaring van de chauffeur R.R. heeft hij het slachtoffer plotseling de weg zien oversteken en dat hij nog getracht heeft de aanrijding te voorkomen. Voorts dat hij niet in is geslaagd de aanrijding te voorkomen.

De ingeschakelde arts stelde officieel de dood van mevrouw Harriette Jainath vast. Het ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Het rijbewijs van R.R. is hangende het onderzoek door de politie ingevorderd. Met het heengaan van dit verkeersslachtoffer is de verkeersbarometer gestegen naar 37.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.