Visser die na zes dagen terecht is kan zich niets meer herinneren

De politie van Moengo heeft op maandag 3 oktober telefonische melding ontvangen van een dorpeling van het dorp Wanhatti dat hij vermoedelijk de vermiste Dew had gevonden in het achterland van het Wanhatti gebied.

Op dinsdag 27 september kreeg de politie van Moengo via de Centrale Meldkamer de melding van vermissing van Dew. De vermiste was in de vroege morgen met familie en vrienden vertrokken naar Wanhatti om te gaan vissen.

Volgens verklaring van de groep besloten zij op een afstand van ongeveer 10 km bekeken vanuit de Oost-Westverbinding te Wanhatti in het district Marowijne te gaan vissen. Om 10.00 uur ‘s morgens namen ze een pauze om te eten. Terwijl de groep zat te eten, besloot Dew het bos in te gaan op zoek naar een kreek. Toen het gezelschap Dew na een half uur niet zag aankomen, besloot zij naar hem op zoek te gaan. De zoekactie leverde geen positief resultaat op en schakelde zij de politie in.

Don K. die op 3 oktober tegen  half negen s ’morgens visnetten zou uitzetten in het gebied zag Dew liggen op een boomstam.  Hij herkende hem als de persoon die als vermist was opgegeven.

Dew gaf aan de politie te kennen dat hij het bos in was gegaan en dat hij de weg was kwijt geraakt. Verder kan hij zich niets meer herinneren wat zich al de dagen heeft voorgedaan in het bos. De visser heeft zes dagen doorgebracht in het bos.

De man die uitwendig bekeken geen letsels aan het lichaam had, werd herenigd met zijn familie. De familie heeft aangegeven hem zelf naar de dokter te zullen brengen voor een grondig onderzoek.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.