Vindingrijke arrestant gesnapt bij ontvluchting

Een arrestant die al langer dan een jaar in voorarrest zit voor diefstallen doormiddel van geweldpleging heeft op dinsdag 18 december, op een slinkse wijze, getracht te ontvluchten uit het cellenhuis verbonden aan het politiebureau te Geyersvlijt.

De arrestant kwam op het idee om zich in de container waarin  arrestanten voeding wordt aangeleverd te verschuilen teneinde daarin naar de bestelwagen van de chauffeur te worden gesmokkeld. Op een bepaald moment werd de container door twee arrestanten naar de bestelwagen gedragen. De chauffeur van de bestelwagen besloot mee te helpen met het sjouwen van de voedselcontainer. Daarbij viel het de chauffeur op dat de container te zwaar aanvoelde.

Hij opende het deksel om de inhoud te controleren en zag de arrestant B. in foetus houding in de langwerpige container liggen. Hij sloeg alarm waarna de arrestant weer in de cel is geplaatst door de politie. Er is  een mini zaktelefoon in het bezit van de arrestant aangetroffen en in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.