Vijfentachtig covid-19 “lockdown overtreders ” opgebracht door verschillende politie-eenheden

Verschillende politie-eenheden hebben in de nacht van woensdag 3 op donderdag 4 februari, in totaal vijfentachtig covid-19 “lockdown overtreders”, van wie twaalf vrouwen overgebracht naar de hal van de Politie Academie. Allen zijn beboet ter zake overtreding lockdown uren.

Zeven auto’s zijn weggesleept, omdat de bestuurders tijdens de controle hun rijbewijs niet konden overleggen. Deze overtreders zijn proces-verbaal aangezegd.

Een “lockdown overtreder” die tekeerging met de politie werd in de boeien geslagen en vervolgens afgevoerd. Hij werd ter afkoeling onder toezicht ondergebracht in het cellenhuis van het politiebureau aan de Keizerstraat.

Verder werden vier bestuurders onder begeleiding van de politie overgebracht naar de Politie Academie. Alle overtreders werden omstreeks 05.00 uur in de ochtend na een ernstige waarschuwing heen gezonden.

Mensen laat het virus van “ongehoorzaamheid ” niet ervoor zorgen dat het covid-19 virus als “de engel des doods” steeds meer slachtoffers blijft maken binnen de Surinaamse gemeenschap.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.