Vijf verdachten op verdenking van meervoudige diefstal aangehouden

Leden van de Recherche van Paramaribo hebben op woensdag 17 februari op een adres in het ressort Uitvlugt vijf verdachten aangehouden. Dit vijftal wordt ervan verdacht zich op diverse locaties schuldig te hebben gemaakt aan diefstal middels geweldpleging.
Het adres werd aangedaan ter opsporing van de verdachte M.S. Echter werd M.S. niet ter plaatse aangetroffen, maar een groep van vijf mannen, waaronder de 22-jarige hoofdbewoner. De vier andere aangehouden verdachten zijn J.R. (24), J.L (22), T.S. en M.J., beiden 19 jaar oud. In de woning werden een aantal goederen, waarvan de vijf mannen de herkomst niet konden verklaren aangetroffen en in beslag genomen. Het betreft in deze een gas buks in de vorm van een Uzi met houder, twee televisietoestellen, een DVD-player, alcoholische dranken, twee kartonnen doosjes met dames bijouterieën, een cirkelzaag, een zwarte schoudertas en een grijze mobiele telefoontoestel.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn alle vijf verdachten in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van M.S. wordt er gewerkt.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.