Vijf personen aangehouden voor valse opgave authentieke akte en deelneming criminele organisatie

Onlangs zijn de 44-jarige Elvis,K. de 53-jarige Paul de J.de 36-jarige P.C. de 55-jarige Orlando,R. en de 61-jarige Johannes, D. door de afdeling  Fraude aangehouden en in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie.

Deze vijf mannen zijn ingesloten ter zake  valse opgave authentieke akte en voor deelneming aan een criminele organisatie. Deze verdachten moeten met gebruikmaking van valse documenten ervoor gezorgd hebben, dat buitenlanders onterecht in het bestand van het Centraal Bureau voor Burgerzaken(CBB) van ons land zijn aangebracht. Zodoende zijn deze buitenlanders, op onrechtmatige wijze,  houders geworden van Surinaamse paspoorten of identiteitskaarten. De 36-jarige verdachte  Patrick C. is ambtenaar werkzaam bij het CBB.

In deze zaak is  de 39-jarige Rinsow, Toenae alias “muis” ook in beeld gebracht als een van de verdachten. Van hem is al een officiële opsporingsbericht verschenen.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.