Vijf aangehouden voor mishandeling zoon winkelier

De politie van het ressort Rijsdijk kreeg op zaterdag 3 maart de melding van een vechtpartij die gaande was op een parkeerterrein van een supermarkt, waarbij een manspersoon mishandeld is geworden. Ter plaatse is de beller aangetroffen. Het betreft de winkelier die verklaarde dat zijn zoon is mishandeld door vijf jongemannen variërend in de leeftijdsklasse van 16 en 18 jaar.
Het slachtoffer heeft letsels opgelopen. Hij verklaarde zonder enige redenen, mishandeld te zijn geworden door de vijf jongens die eerder op de avond een alcolholische drank hadden gekocht. De jongeman is aangevallen tijdens het afsluiten van de winkel. De verdachten verlieten de plek voor de komst van de politie.
Op camerabeelden zijn de verdachten Quin K. (14), Darry B. en Chelvaro H., beiden 21 en de 17-jarigen Ridgely B. en Jowie J. door de politie in beeld gebracht, opgespoord en en aangehouden.
Ridgely en Jowie zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De drie anderen zijn na verhoor heengezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.