Vier aangehouden voor mishandeling wachter

De politie van Paradijs heeft op zaterdag 20 augustus vier verdachten die zich hebben schuldig gemaakt aan mishandeling en openlijke geweldpleging aangehouden.

De vier mannen hebben zich op die bewuste dag naar een schoolterrein begeven om een wachter om rekenschap te vragen. De wachter had eerder op de dag een broer van één van de verdachten de toegang tot het terrein ontzegd. De twee heren kregen een woordenwisseling.

Naar aanleiding daarvan ging de broer naar huis en vertelde het verhaal aan de andere. Deze nam het op zich om samen met de drie anderen naar de wachter toe te gaan om rekenschap te vragen.

Op het schoolterrein aangekomen hebben John S. (21), Murwin, C. (19) en de gebroeders Roche K. (22) en Roshan K. (23) de wachter mishandeld.

De vechtersbazen zijn aangehouden, nadat de wachter aangifte heeft gedaan. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de verdachten ingesloten.

Het slachtoffer heeft een snijwond opgelopen aan het linkeroog alsook schrammen aan het lichaam. 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.