Veroorzaker aanrijding ingesloten; rijbewijs ingevorderd

De 32-jarige Gregory Z. is op dinsdag 9 oktober door de politie van het ressort Flora na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Gregory veroorzaakte op die bewuste dag een aanrijding aan de Corantijnstraat. De politie van het ressort deed na de melding van de aanrijding met zwaar lichamelijk letsel de locatie aan.

Gebleken is dat de bestelbus bestuurder Gregory bij het beschrijven van een rechtse bocht deze te scherp heeft beschreven en op de andere rijhelft van de weg terecht kwam. Hierdoor reed hij een bromfietser die in tegengestelde richting kwam aan. Per ontboden ambulance is het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De bromfietser heeft een sleutelbeen fractuur op gelopen en is na  medische behandeling heengezonden. Het slachtoffer is ook  verwezen naar de Neurochirurg.

Gregory die onder invloed van alcohol heeft deelgenomen aan het verkeer werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Bij een blaastest blies hij 665 microgram per liter uitgeademde alcohollucht. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram.

Toen hij nuchter was is hij voorgeleid. De materiële schade aan de bromfiets is aanzienlijk. Het rijbewijs van Gregory is  ingevorderd.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.