Veroordeelde bestuurder van 13 verkeersovertredingen, wordt tijdens verkeerscontrole opgepakt

De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) van het Korps Politie Suriname heeft tijdens een recent gehouden verkeerscontrole, bestuurders staande gehouden ter controle van de geldigheidsduur van hun autobescheiden. Verder werd gelet op het buiten vastgestelde percentage getinte voor-, zij- en achterruiten met of zonder beschikking. Met mica afgedekte kentekenplaten en verkeersvonnissen van eerdere overtredingen waarvoor de bestuurder een gerechtelijk vonnis heeft ontvangen.


Daarbij viel de bestuurder F.P. die voor 13 verkeersovertredingen veroordeeld is, door de mand. Hij werd onmiddellijk staande gehouden, waarbij de automobilist besloot de boete van een groot geldsbedrag in SRD gelijk te betalen, ter voorkoming dat hij 155 dagen gevangenisstraf zou moeten uitzitten.
De politie roept alle verkeersdeelnemers op om zich bewust te maken van de verkeersregels en deze na te leven. Rijden zonder een geldig rijbewijs is inmiddels tot een misdrijf verworven, waarvoor het Openbaar Ministerie de strafmaat zal bepalen.


Indien een overtreder een snelrecht vonnis op zijn naam heeft staan, kan deze persoon van maandag tot en met vrijdag, tussen 07:00 uur en 12:00 uur v.m. terecht op de afdeling ANRS die ondergebracht is op het politiebureau Latour, kamer 4, voor verdere afhandeling hiervan. Daarnaast kunnen betalingen contant of per POS-systeem worden voldaan.


Veiligheid, een zaak van u en de politie !!!!

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.