Vermoedelijke roofmoord omgeving Tangibaweg

De politie van Lelydorp kreeg op donderdag 29 maart om 06.00 uur een melding van een beroving in de omgeving van de Tangibaweg.

De wetsdienaren troffen twee slachtoffers van Chinese afkomst met verwondingen aan bij een supermarkt. Het gaat in deze om een moeder en een zoon. De zoon verklaarde dat zij tussen 02.00 en 03.00 uur in de ochtend beroofd zijn geworden door twee manspersonen. De slachtoffers zijn woonachtig in een zijstraat van de Tangibaweg waar zij aan pluimvee en landbouw doen. Hij verklaarde verder dat zijn vader zich nog op het woonadres bevond. De rovers verlieten de plek met het voertuig van de slachtoffers.

De zoon en de moeder die gekneveld waren, konden zich bevrijden. Zij liepen naar de hoofdweg en zochten hulp.

Aan de Tangibaweg troffen de politieambtenaren het lijk van de ongeveer 60-jarige Sheng Pin Liang aan.

De twee slachtoffers zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het ontzielde lichaam van Sheng Pin is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Het onderzoek in deze zaak zal worden overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.