Vermoedelijke drive by shooting; ondernemer laat leven

De 40-jarige ondernemer Somnath Manohar is op vrijdag 30 maart in het ziekenhuis overleden.
Somnath en zijn 45-jarige arbeider Vosdeo P. zijn in de avond van 30 maart beschoten door tot nog toe onbekende verdachten die zich vermoedelijk in twee voertuigen verplaatsten.
Na de melding van een beschieting op een adres in het ressort Munder deed de politie van dat ressort de plek aan. Daar aangekomen werden de twee gewonden aangetroffen. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat de ondernemer met zijn gezin en enkele arbeiders voor zijn woning zat. Op een bepaald moment stopten vermoedelijk twee voertuigen voor de woning. Uit één van de voertuigen werden er schoten gelost op het gezelschap. Na de beschieting trokken de voertuigen in volle vaart op en verlieten de plek.
Somnath werd per eigen gelegenheid naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht, terwijl de arbeider per ontboden ambulance naar de ziekeninrichting is afgevoerd. Beide gewonden werden ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen, waar Somnath na enkele uren de geest gaf.
Vosdeo ligt nog in de ziekeninrichting en verkeert buiten levensgevaar.
Het ontzielde lichaam van Somnath is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
De afdeling Kapitale Delicten heeft deze zaak in onderzoek.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.