Vermiste meisjes na zes dagen terecht; een verdachte aangehouden

De drie meisjes, Adriana Cordeiro, Alliah Gordon en Trumane Horatio, allen 16 jaar, die als vermist waren opgegeven zijn terecht. Het drietal liep in de vooravond van dinsdag 30 januari weg uit een kindertehuis in het politieressort Uitvlugt.

Toen dit ontdekt werd, deed één van de directieleden dezelfde avond aangifte van vermissing van de meisjes op de afdeling Jeugdzaken. Na verkregen informatie, werd deze uitgewerkt en is een van de meisjes op maandag 5 februari in een woning te Sophia’s Lust aangetroffen. Het meisje was in gezelschap van een manspersoon die is aangehouden.

Deze verdachte is eerder ingesloten voor seksueel misbruikt van hetzelfde meisje in een ander tehuis waar hij werkzaam was. Op aanwijzing van de verdachte en het jeugdige meisje zijn de twee andere meisjes op een ander adres opgehaald. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

De meisjes zijn vervolgens ondergebracht bij familieleden die zich bereid hebben verklaard hen op te vangen.

De politie bedankt een ieder die een bijdrage heeft geleverd tot het spoedig achterhalen van deze minderjarigen.

De politie van Jeugdzaken zet het onderzoek voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.