Verliefde Sergio voor bedreiging en belaging ingesloten

De 19-jarige Sergio B. is op dinsdag 3 juli door de politie van ressort Centrum in verzekering gesteld na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie.
Deze verliefde jongeman wordt ervan verdacht op maandag 2 juli aan de Heiligenweg zijn ex-vriendin voor de zoveelste maal te hebben lastig gevallen. Volgens verklaring van de aangeefster hadden zij een liefdesrelatie van een jaar. Op een bepaald moment bracht zij een einde aan de relatie. Sergio kon zich niet verenigen met haar besluit en maakte haar het leven zuur.
Sergio achtervolgde haar steeds en deed ook haar werkadres aan alwaar hij beledigende uitlatingen naar haar deed. Ook wachtte hij haar een dag op met een scherp voorwerp, waarmee hij haar dreigde neer te zullen steken.
Van deze bedreiging deed haar moeder aangifte op het politiebureau Munder, daar zij in dat ressort woonachtig zijn.
Sergio maakte haar op 2 juli het leven weer zuur. Om erger te voorkomen besloot ze toen aangifte te doen bij de politie van ressort Centrum. Sergio werd opgeroepen en meldde zich op 3 juli aan op het politiebureau.
Hij ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan de bedreiging, maar de overige zaken geeft hij wel toe.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.