Verkoold lijkje aangetroffen bij woningbrand

De 3-jarige Jashwier, Harkhoe is bij een woningbrand aan de Hayarieweg, op dinsdag 7 mei, omgekomen.

De politie van het ressort Munder kreeg via het Command Center de melding van de woningbrand. Bij aankomst op het adres stond de woning in lichterlaaie.

Volgens verklaring van de moeder kwam zij uit bad, toen zij de brand ontdekte en rende zij direct naar buiten. In haar paniekerige situatie moet zij vermoedelijk zijn vergeten dat Jashwier zich nog in de woning bevond.

De politie die als eerst op het adres arriveerde, hoorde nog het gegil van het kind vanuit de woning, maar kon vanwege het vuur dat zich had verspreid, de woning niet meer binnen. Bij aankomst van de brandweer was Jashwier reeds omgekomen in de brand. De brandweerlieden stuitten op het verkoold lijkje.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Het betreft in deze een hoogbouw woning. De beneden verdieping werd bewoond door de familie Harkhoe. De woning die op het elektriciteitsnet was aangesloten, was niet tegen brand verzekerd.

Het verkoold lijkje is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

De politie van het ressort Munder, de brandweer en de afdeling Forensische Opsporing zijn belast met het onderzoek van deze brand.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.