Verkeersongval met twee doden en 4 gewonden

De 52-jarige Kenneth Oerajoekawa en Arsinio Jubitana (23) lieten op zaterdag 9 december het leven na een verkeersongeval op de Larecoweg .

De politie van Groningen deed na een telefonische melding van een verkeersongeval de plek aan voor onderzoek. Gebleken is dat een Toyota Opa met 6 inzittenden, inclusief de bestuurder reed over voornoemde weg. De bestuurder die vermoedelijk met een vrij hoge snelheid reed, kwam vanuit Boskamp richting de Vijfde Rijweg. Ter hoogte van kilometer 43½ moet hij bij het beschrijven van een bocht de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. Hij belandde in de langs de weg lopende bosschage, botste tegen een omrastering van walaba palen en prikkeldraad en een betonnen paal. De auto sloeg vervolgens over de kop en kwam op zijn dak tot stilstand. Omstanders schoten de slachtoffers te hulp en haalden de zes gewonden uit het voertuig. De zes gewonden werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de RGD Poli te Groningen. Onderweg naar de RGD Politie te Groningen lieten Kenneth en Arsinio het leven. De overigen werden verder afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.
De bestuurder, die militair is, was niet aanspreekbaar en is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.

Beide ontzielde lichamen zijn na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

De verkeersbarometer stijgt zorgwekkend landelijk naar 75 met het overlijden van deze verkeersslachtoffers.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Militaire politie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.