Verkeersongeval te West Suriname; één verkeersdode

De politie van het bureau Zanderij kreeg via het Command Center de melding van een geval, waarbij een voertuig over de kop is gegaan ter hoogte van Drie Kokro te West Suriname. Daarbij is de 54-jarige bestuurder Mamoi Pinas overleden. Vier andere slachtoffers, die zwaar lichamelijke letsels hebben opgelopen, zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De ingeschakelde arts stelde de dood van de bestuurder vast.

Het verkeersslachtoffer reed met zijn voertuig over de weg naar West Suriname, komende vanuit de richting van Loksihatie en gaande in de richting van Zanderij. Gekomen ter hoogte van Drie Kokro verloor bestuurder Pinas de controle over de besturing van zijn voertuig en botste hij tegen de hoge berm, met als gevolg dat het voertuig meerdere malen over de kop sloeg. In het voertuig zaten vijf personen. De gezondheidsituatie van de overige inzittenden is stabiel.

Met het overlijden van dit verkeersslachtoffer is de barometer gestegen naar 68. Het ontzielde lichaam van meneer Pinas is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.