Verkeersbarometer stijgt naar 12; 1e verkeersdode in Nickerie

De 37-jarige voetganger Roepesh Kanhai is op vrijdag 2 maart dodelijk aangereden door een personenauto aan de Abdul Ghani Madharweg. De Ongevallen Dienst van politie te Nieuw Nickerie deed na de melding van de aanrijding de plek aan.

Het onderzoek ter plaatse heeft uitgewezen dat de personenauto reed over voornoemde weg, komende vanuit Nieuw Nickerie richting het strand. Volgens verklaring van de 23-jarige autobestuurder Rawish R.  was hij op weg naar het stad toen hij plotseling de voetganger op zijn rijhelft zag. Hij remde krachtig af, maar reed de man toch aan. Door de slag belandde het slachtoffer op de langs de weg lopende berm en liet ter plekke het leven.

De autobestuurder verkeerde niet onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de bestuurder Rawish in verzekering gesteld.

Het ontzielde lichaam van het zal na obductie worden afgestaan aan de nabestaanden.  Ganish is de 1e verkeersdode voor Nickerie en brengt de verkeersbarometer landelijk naar 12.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.