Verkeersbarometer naar 70 gestegen

De verkeersbarometer is gestegen naar 70.

De onbekende manspersoon die, op zondag 18 november, door de politie van het ressort Livorno op het wegdek van de Martin Luther Kingweg was aangetroffen wordt ook tot een verkeersdode gerekend.

De wetsdienaren deden na de melding de plek aan voor onderzoek en troffen, ter hoogte van Casi banden service, een manspersoon van creoolse komaf aan,

gekleed in een bruine korte broek en een zwart hemd. De man had een barst wond aan het hoofd en was niet aanspreekbaar. Per ontboden ambulance werd hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

De man is dezelfde dag, omstreeks 1 uur in de middag, in het ziekenhuis overleden. Zijn lijk is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Obductie wees uit dat deze man verschillende fracturen had opgelopen. Het vermoeden bestaat dat de man voetganger was en dat hij is aangereden door een voertuig dat is doorgereden.

De persoonsgegevens van dit slachtoffer zijn nog niet bekend bij de politie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.