Verdachte met drugs aangehouden tijdens verhoogde surveillance

Leden van een gemengde eenheid, die zich bezig houden met verhoogde surveillance in de verschillende buurten en ressorten,  hebben in de vroege morgen van woensdag 12 april tijdens surveillance in het ressort Uitvlugt twee verdachten aangehouden.

Het gaat in deze om de 19-jarige Steven G. en Orviel M. (27), die in de late uurtjes op een hoek in het ressort stonden. In de directe omgeving is een tas gevonden.

Hierin zaten een blok hasj met een totaal gewicht van 3,3 gram, 15 wikkels hasj met een gewicht van 4,8 gram, een zakje marihuana met een gewicht van 30,4 gram, een zak yami met een gewicht van 49,9 gram en een fijn weger. In de tas is eveneens een identiteitskaart (ID) op naam van Steven G. gevonden.

Bij confrontatie heeft hij toegegeven dat de tas met inhoud hem toebehoort.

Beide verdachten zijn toen overgebracht naar de afdeling Narcoticabrigade van de politie. Na verhoor is Orviel heengezonden, terwijl Steven na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie toegevoegd is aan de sterkte van het cellenhuis.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.