Vechtpartij kost moeder neusbeen fractuur

De politie van het ressort Latour hield op maandag 11 september de 25-jarige Maldini K. aan voor mishandeling. De politie kreeg op dinsdag 5 september de melding van een vechtpartij op een adres in het ressort. Ter plaatse is de moeder van één der vechtersbazen aangetroffen. Zij verklaarde dat haar zoon en neefje Maldini ruzie kregen om een bord eten. Het eten die haar zoon toebehoorde is door Maldini gegeten.

Terwijl de twee aan het vechten waren en elkaar met stenen bekogelden, probeerde de moeder tussen hen te gaan. Op het moment dat zij poogde haar zoon tegen te houden, raakte een steen die door Maldini is gegooid haar.

Zij is medische behandeld en bleek een neusfractuur te hebben opgelopen. Maldini is opgespoord en aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten.

Aan de aanhouding van de zoon wordt gewerkt. De zoon heeft Maldini eveneens met een scherp voorwerp letsels toegebracht.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.