Vader omgekomen in brand

De 54-jarige Mahindra Raghoe is op maandag 25 april bij een woningbrand omgekomen.

De politie van Santo Boma kreeg melding van een woningbrand op een adres in het ressort.

Bij aankomst op de plek was de brandweer reeds ter plaatse. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat een gezin bestaande uit een vader, een moeder en een zoon op het moment van de brand zich in het huis bevonden.

Volgens verklaring van de moeder lagen zij te slapen. Op een bepaald moment rook zij een brandlucht. Ze stond op om een inspectie te plegen in de woning. In de keuken aangekomen zag zij een rookontwikkeling. Zij rende terug naar de slaapkamer. De vrouw maakte haar man wakker en gaf hem aan dat de woning in brand stond. De man bracht de vrouw gelijk via een raam in veiligheid. Hij haastte zich toen naar de kamer van zijn zoon en liet hem via een raam naar buiten gaan. 

De vader die zich nog in de woning bevond moet vermoedelijk door de rookontwikkeling zijn bedwelmd en in de vlammenzee zijn omgekomen. Het voorste gedeelte van de woning was van hout optrokken, terwijl het achterste gedeelte van steen was. Het huis dat op het elektriciteitsnet was aangesloten is volledig afgebrand. Het is niet bekend of de woning tegen brand is verzekerd. De oorzaak van de brand is voor alsnog onbekend.

De brandweerlieden stuitte op een bepaald moment op het lijk van Mahindra, dat gedeeltelijk is verkoold.

Het lijk is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.