Vader en Zoon ingesloten voor wederzijdse mishandeling

De 61-jarige P.N. en zijn 32-jarige zoon P.M. zijn op maandag 31 juli 2023 door de politie van het bureau Rijsdijk aangehouden, nadat zij zich op het politiebureau hadden aangemeld.

Vader en zoon hebben zich op zaterdag 29 juli 2023 schuldig gemaakt aan wederzijdse mishandeling. Tijdens een woordenwisseling tussen de twee liep dit uit in een handgemeen, waarbij de zoon zijn vader met een schop heeft bewerkt. P.N. heeft een arm fractuur opgelopen en deed voor medische behandeling per eigen gelegenheid de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis aan. Zowel de vader als de zoon deden voornoemde politiebureau hierna aan voor het doen van aangifte.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat vader en zoon al jaren om een perceel kwestie op gespannen voet met elkaar leven. De twee krijgen vaker ruzie en bedreigen elkaar over en weer, waarbij het op 29 juli uit de hand is gelopen. De vader deed de woning van zijn zoon P.M. aan en heeft hem met een mes bedreigd, waardoor de zoon ertoe overging zijn vader met een schop te bewerken.

P.N. en P.M. werden voorgeleid en zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.