Update: vier aangehouden in berovingszaak bewakingsbedrijf

Het dienst vuistvuurwapen dat weggenomen was tijdens de beroving bij het bewakingsbedrijf is aangetroffen bij een van de verdachten en in beslag genomen. Behalve het gestolen pistool is ook een geweer met scherpe patronen bij de verdachte aangetroffen. Dat geweer en munitie zijn ook in beslag genomen.

Er is ook een kogel werende vest en een uniform van het bewakingsbedrijf bij een verdachte aangetroffen en in beslag genomen. Dat uniform is hoogstwaarschijnlijk gebruikt bij het plegen van het strafbaar feit. Zoals eerder aangegeven moet er sprake zijn van een “inside job”. Een van de aangehouden en opgesloten verdachten is werkzaam bij het bedrijf in kwestie in een leidinggevende functie

Het zichtbaar maken, opsporen en aanhouden van de vier verdachten is een gezamenlijke inspanning geweest van een informatie dienst, het Arrestatie Team en leden van de afdeling Kapitale delicten van de politie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.