“UPdate” verdachte in brute straatberoving aangehouden

Inverband met de zaak waarbij op dinsdag 18 februari van dit jaar  een man door een gewapende crimineel  is  beroofd en neergestoken  is een tweede verdachte aangehouden. Het gaat om ene  Patrick O. Het vermoeden bestaat dat hij de auto bestuurde waarin Gillermo D.  plaats genomen had  na de beroving.  Gillermo D. had een man  beroofd en neergestoken terwijl die  aan de Marowijnestraat op de bus stond te wachten. Het slachtoffer raakte zwaar gewond en lag enige tijd ter verpleging in het ziekenhuis.

Vermeldenswaard is dat Patrick O. met de auto was toen hij op vrijdag 4 april is aangehouden. Daarbij is gebleken dat hij de achter kentekenplaat van de auto vervalst had. Op  die kentekenplaat had hij van het cijfer 3 het cijfer 8 gemaakt.

Hangende het onderzoek is Patrick O.  op dezelfde dag van zijn aanhouding in verzekering gesteld. Zijn comparant Gillermo D. is op 31 maart in verzekering gesteld.

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.