“Update” politieambtenaar aangevallen tijdens rechtmatig optreden

Onlangs zijn drie broers aangehouden en in verzekering gesteld op verdenking van openlijke geweldpleging met als gevolg zwaar lichamelijk letsel. Het betreft in deze  een tweeling oud 40 jaar en hun oudere broer van 42 jaar. Er worden nog drie mannen en een vrouw opgespoord op verdenking van hetzelfde strafbaar feit. Deze verdachten moeten een politieambtenaar op zondag 29 maart in het dorp Tapoeripa met vereende krachten hebben aangevallen en mishandeld. Dit dorp is gevestigd in het district Brokopondo.

De politieman was op een “tap a Jari” feest in het dorp toen hij een man betrapte op overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Hij hield de man aan en vroeg om assistentie van de politie van Brokopondo. Voordat de assistentie ter plaatse was is de politieambtenaar aangevallen en mishandeld. De politieambtenaar raakte zodanig gewond dat opname in het ziekenhuis noodzakelijk was. Hij is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen Deze zaak is in onderzoek bij de recherche van de politie  Regio Midden Suriname.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.