Update: Man en vrouw zwaar gewond aangetroffen

De 43-jarige vrouw Vancelea, B. en 41-jarige man Antonio, F.zijn op woensdag 21 november, door de politie van Geyersvlijt in kritieke toestand aangetroffen op een woonadres aan de Princessestraat. Na een melding ging de politie voor onderzoek ter plaatse.

Beide gewonden zijn opgenomen op de afdeling “Intensive Care” van het Academisch Ziekenhuis. Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van Paramaribo.

Het slachtoffer heeft de politie kort kunnen spreken en heeft verklaard dat zij mishandeld en gestoken is geworden door haar partner Antonio. Een jongen van vijf jaar, die in de woning van Vancelea en Antonio was, is door een rechercheur van de afdeling Jeugdzaken verhoord. De jongen verklaarde te hebben gezien dat Vancelea mishandeld werd door Antonio. Over hoe de man en de vrouw de steekverwondingen hebben opgelopen heeft hij geen duidelijke verklaring afgelegd. Vancelea is de oppas van de 5 jarige. Verder is naar voren gekomen, dat Antonio in de nacht van dinsdag op woensdag Vancelea in het huis moet hebben opgesloten voor dat zij gewond op het erf is aangetroffen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.