Update: Een 57 jarige man vermoedelijk  door middel van misdrijf overleden

De politie van de afdeling Kapitale Delicten heeft op donderdag 4 juni de 31-jarige Charlton B. opgespoord en aangehouden in verband met de dood van de 57- jarige Mahinderkoemar Nanhoe. De zwaar gewonde heer Nanhoe werd in een bergruimte op zijn woonadres in de Javaweg aangetroffen. Zijn zoon trof hem in de bergruimte aan. Meneer Nanhoe is ter plaatse overleden.

Charlton heeft toegegeven dat hij de heer Mahinderkoemar Nanhoe op vrijdagmorgen 29 mei op diens hoofd heeft geslagen met een hard voorwerp. Vervolgens dat hij een geldbedrag uit de broekzak van de zwaar gewonde man heeft weg genomen. Behalve het geld heeft hij ook de auto van het slachtoffer gestolen. Het voertuig heeft hij vervolgens onbeheerd achter gelaten te Jarikaba in het district Saramacca. De auto is op zaterdag 30 mei terug gevonden.

Charlton B. is wordt verdacht van onder andere diefstal door middel van geweldpleging de dood ten gevolge hebbende. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze strafzaak.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.