Twee woningen door brandstichting in vlammen opgegaan

Papoe, P. heeft op zaterdagmorgen 1 december brand gesticht op een woonadres aan de Snijbonenstraat in het politie gewest Munder Buiten.
Op dat adres staan twee woningen. Een zus  van Papoe woont  met haar man en drie kinderen in het ene huis en een zwager van haar  woont in het ander huis op het erf.
Uit voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat Papoe een psychiatrisch patiënt is. Dat hij op die bewuste zaterdagmorgen op het woonadres van zijn zus verscheen. Op dat moment waren alleen de kinderen in huis. Papoe verjoeg de kinderen uit het huis waarna hij vermoedelijk geld uit het huis weg nam. Daarna verliet hij de plaats. Kort daarna verscheen hij weer ter plaatse en verjoeg de kinderen weer uit hun woning. Bij die gelegenheid had hij een fles inhoudende vermoedelijk gasoline bij zich. Hij besprenkelde de woning met het brandstof en stak die vervolgens aan.  Na zijn daad verliet Papoe de plaats. Hij is niet ver van de Snijbonenstraat  door omstanders aangehouden en overgedragen aan de politie.
Door de criminele daad van Papoe zijn beide woningen in de Snijbonenstraat afgebrand. De huizen waren niet tegen brand verzekert. Papoe is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.