Twee vrouwen dodelijk aangereden; rijbewijs veroorzaker ingevorderd

De 47-jarige motorfietsbestuurder Gladys, Alimoestar en de 43-jarige bijrijder Rose Mangoendinomo zijn op zondag 05 juli dodelijk aangereden op de Kennedyweg in het district Para.
De politie van het bureau Rijsdijk ging naar de plek van de aanrijding voor onderzoek. De twee slachtoffers werden liggend op de weg aangetroffen en vertoonden geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde officieel hun dood vast.
Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen, dat de 60-jarige autobestuurder A.S. over de Kennedyweg reed komende vanuit de richting van Rijsdijk en gaande in de richting van Zanderij. De motorfietsbestuurder kwam aangereden vanuit de tegenovergestelde richting. De autobestuurder beschreef een bocht naar rechts om een zijstraat in te slaan en doorkruiste daardoor het recht doorgaand verkeer, dat op dat moment de motorfietser Alimoestar was. Het gevolg was een aanrijding dat Alimoestar en de bijrijder Mangoendinomo fataal is geworden.
In opdracht van het Openbaar Ministerie zijn de ontzielde lichamen van mevrouw Alimoestar en mevrouw Mangoendinomo, ter obductie, door de politie in beslag genomen. De zwaar beschadigde auto en motorfiets zijn in het belang van het onderzoek, ter herkeuring, door de politie in beslag genomen en het rijbewijs van A.S. is ingevorderd.
Na overleg met het Openbaar Ministerie is A.S. na verhoor heen gezonden. Er zal een politie dossier worden opgemaakt dat naar het Openbaar Ministerie zal worden opgestuurd voor verdere afhandeling.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.