Twee verdachten ingerekend voor diefstal met geweld

Het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) heeft op maandag 4 december de 31-jarige Melvin, W. en Isra N. (26) aangehouden. Dit duo moet met nog een kompaan op zondag 12 november van dit jaar  een gewapende roofoverval hebben gepleegd in een woning in het ressort Pontbuiten. De drie verdachten die hun  gelaat deels hadden afgedekt met  een donkere linnendoek lieten na hun daad de vrouw des huizes en haar dochter gekneveld achter. Hun buit bestond uit geld, sieraden, mobiele telefoontoestellen en een televisietoestel.

De benadeelde deed aangifte op het politiebureau te Latour, die het onderzoek in deze zaak overdroeg aan de recherche van Paramaribo. Na de informatie te hebben uitgewerkt zijn Melvin en Isra met assistentie van RBTM op 4 december aangehouden. Beiden zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst. Aan de aanhouding van de derde verdachte wordt gewerkt.

Het onderzoek in deze zaak wordt door de recherche Paramaribo voortgezet.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.