Twee verdachten aangehouden voor zware mishandeling

De politie van Geyersvlijt heeft op donderdag 16 maart Madan M. en Kishan B. aangehouden voor zware mishandeling.

Het tweetal heeft eerder op de dag het slachtoffer Narinder G. met een scher voorwerp kapverwondingen op het behaard hoofd toegebracht. De politie van Geyersvlijt deed na de melding de plek aan. Daar aangekomen werden partijen aangetroffen. Narinder werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is ter observatie opgenomen in de ziekeninrichting.

Gebleken is dat Narinder een woordenwisseling kreeg met Kishan. Op een bepaald moment rende Narinder naar zijn woning en kwam terug met een scherp voorwerp. Madan schoot Kishan te hulp en wisten Narinder te ontwapenen. Met het scherp voorwerp bracht Madan Narinder kap verwondingen toe. Twee scherpe voorwerpen zijn in beslag genomen.

Madan en Kishan zijn ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het duo achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.