Twee verdachten aangehouden door Recherche Midden bijgestaan door CIU en RBTP

Leden van Recherche Midden, Criminelen Inlichtingen Unit (CIU) en het Regio Bijstand Team Paramaribo(RBTP) hebben de 24-jarige Gilson D.  in de vroege ochtend van dinsdag 23 juni te Pontbuiten opgespoord en aangehouden. Zijn kompaan Urbian G. meer bekend als ” Ubby” is vrijdagmiddag 26 juni te Paramaribo Noord aangehouden.

Een benadeelde deed op vrijdag 19 juni op het politiebureau Houttuin aangifte van diefstal door middel van braak. De criminelen hebben gasbommen, een spaarpot en een “flat screen” televisie buit gemaakt.

Na uitgewerkte informaties kwamen Gilson en Urbian als verdachten in beeld van het gepleegd strafbaar feit. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn Gilson en Urbian in verzekering gesteld. Het verder onderzoek in deze zaak is door de politie van Houttuin overgedragen aan de collega’s van de afdeling Recherche Midden. De politie werkt aan het terug vinden van de gestolen goederen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.