Twee mannen opgesloten vuurwapen in beslag genomen.

Politieambtenaren van de afdeling Counter Terreur Unit (CTU) hielden op maandag 16 juli de 51-jarige Marlon C. en de 43-jarige Jacob S. aan, op een adres in het ressort Geyersvlijt. Deze mannen zijn aangehouden op verdenking van overtreding van de Vuurwapen Wet.
Een politieman begaf zich naar een winkel in het boven genoemd ressort en zag daarbij Marlon C. en Jacob S. voor een woning staan borrelen. Opeens werd het geluid gehoord van schoten die gelost werden. Het geluid kwam vanuit de richting waar Marlon en jacob stonden te borrelen.
De politieman in de winkel en collega’s van de afdeling CTU, die in de buurt waren, reageerden op het geluid wat zij gehoord hadden. In de directe omgeving waar Marlon en Jacob zich bevonden heeft de politie een vuist vuurwapen met scherpe patronen aangetroffen en in beslag genomen.
Jacob en Marlon beweerden dat een Braziliaanse man schoten uit het wapen had gelost. Er is geen Braziliaanse man ter plaatse aangetroffen.
Hangende het onderzoek zijn Marlon en Jacob na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Deze mannen bezitten de Nederlandse nationaliteit. De recherche van regio Paramaribo is belast met het onderzoek in deze zaak.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.