Twee jeugdige verdachten aangehouden

De politie van het ressort Lelydorp heeft in samenwerking met het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) op zondag 24 maart twee jeugdigen aan de van Hattemweg aangehouden.

Het gaat om de 16-jarige S.P. en de 17-jarige T.P. De twee jeugdigen worden ervan verdacht tussen vrijdag 22 maart en zondag 24 maart op drie verschillende momenten een 18 jarige jongeman met de dood te hebben bedreigd, mishandeld en beroofd van zijn gouden halsketting en een mobiele telefoon.

Het slachtoffer was ten tijde van het gebeuren op bezoek bij zijn vriendin, die overbuurvrouw is van de twee jeugdige verdachten. De twee jongens zijn onhandelbaar, gaan niet meer naar school en zijn bekenden van de politie.

Ondanks hun jeugdige leeftijd maakten zij het tot een gewoonte de buurt te teisteren en bij opsporing en of hun aanhouding zetten zij het altijd op een lopen.

Na een gedegen voorbereiding is het de politie gelukt beiden op 24 maart aan te houden. Vanwege hun jeugdige leeftijd zijn S.P. en T.P. na overleg met het

Openbaar Ministerie in verzekering gesteld in het jeugdcellenhuis verbonden aan het Doorgang Centrum van Opa Doelie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.