Twee inbrekers laten tijdens hun vlucht gestolen bromfiets achter

De politie van Uitvlugt kreeg op woensdag 11 april melding van een inbraak op het Universiteitscomplex aan de Leysweg. Bij het zien van de politie namen de twee inbrekers de benen, met achterlating van een bromfiets waarmee ze de plek hadden aangedaan.

Bij verificatie bleek het rijwiel op naam te staan van een scholier die woonachtig is in het ressort Lelydorp. Deze scholier deed op maandag 9 april aangifte van diefstal van zijn bromfiets op een schoolerf in het ressort Lelydorp. Hij verklaarde dat hij in verband met een scholentoernooi zich voor de oefening op het schoolterrein bevond.

Na de oefening liep hij naar de parkeerplek, waar de fietsen geplaatst moeten worden. Hij ontdekte dat zijn bromfiets was weggenomen. Een zoekactie van hem in de directe omgeving leverde niet het gewenste resultaat op, waarna hij aangifte deed bij de politie.

De bromfiets die op de plaats van het delict is achtergelaten, bleek van de scholier te zijn. Deze is overgebracht naar het politiebureau te Lelydorp.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie kon de benadeelde scholier weer over zijn bromfiets beschikken.

De politie onderzoekt deze zaak verder.

 

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.