Twee arbeiders ingesloten voor diefstal autobanden

Een Autobanden handelaar deed op zaterdag 9 maart aangifte op het politiebureau van het ressort Livorno. Hij gaf aan dat hij eigenaar is van een bandenzaak in de Martin Luther Kingweg, waar alleen nieuwe autobanden worden verkocht.
Tijdens controle van zijn voorraad ontdekte hij ongeregeldheden. Redenen waarom hij ertoe overging tot het bekijken van de camerabeelden van het bedrijf.
Op de beelden is duidelijk te zien hoe de arbeiders bij bestellingen van een bepaald aantal banden steeds weer twee banden extra inlaadden om vervolgens af te leveren. De eigenaar deed toen aangifte bij de politie tegen de arbeiders.
De twee arbeiders in deze de 31-jarige Amitkumar J. en de 38-jarige Melvin, B. werden opgespoord en aangehouden. Zij gaven toe dat zij de banden weggenomen hebben en dat zij die vervolgens doorverkocht hebben. Op hun aanwijzing is een heler opgespoord en aangehouden. Die stond twee nieuwe banden af die hij bij de arbeiders had gekocht.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn Amitkumar J. en Melvin, B in verzekering gesteld, terwijl de heler is heengezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.