Tourbus feestenden op de vuist; een dode en twee gewonden

Drie feestvierenden, Gamile S. (20), Irvin M. (25) en de 22-jarige Richard M, raakten op zaterdag 6 mei gewond op een feest aan de Livornoweg.
Gamille en Irvin zijn voor medische behandeling opgenomen op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP). Richard is na medische behandeling heengezonden.
Op de bewuste dag kregen twee manspersonen ruzie in de tourbus die uitmondde in een vechtpartij. Door andere feestvierenden zijn partijen uit elkaar gehaald.
Na het touren zijn de feestgangers op het feestadres afgezet. Eén van de vechtersbazen ging weg en kwam kort daarna met enkele kompanen terug op zoek naar de tegenpartij.
Op een bepaald moment werd er over en weer gevochten, waarbij er zelfs met een vuistvuurwapen schoten zijn gelost. Gamille, Irvin en Richard raakten gewond en zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het AZP. Irvin Misidjan is op woensdag 10 mei in de ziekeninrichting komen te overlijden.
Bij aankomst van de politie is de ene vechtersbaas en zijn kompanen niet aangetroffen. Aan hun opsporing wordt gewerkt. Twee scherpe voorwerpen zijn op de plek gevonden en in beslag genomen.
Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.