Telefoondief na 3 weken aangehouden

De politie van het ressort Nieuwe Haven heeft op woensdag 11 april Dirk M. aangehouden.

De jongeman die boven de twintig jaar oud is, wordt ervan verdacht op vrijdag 23 maart een telefoon van een kapper te hebben gestolen. Toen de kapper de diefstal ontdekte, deed hij aangifte bij de politie van dit ressort. Hij verklaarde van een getuige te hebben vernomen dat het mobiele toestel bij Dirk is. Op de dag van de diefstal had Dirk een bezoek gebracht aan de barbershop voor het knippen van zijn haar. De kapper had zijn toestel op de oplader geplaatst, terwijl hij bezig was met een andere klant. Volgens verklaring van de getuige nam Dirk het toestel van de oplader en speelde ermee.

Dirk is een bekende bij de kapper. De benadeelde ontmoette de verdachte Dirk op 11 april en confronteerde hem met de diefstal. Hij ontkent wat van de zaak af te weten, waarna de kapper samen met hem het politiebureau aandeed.

Hij werd direct door de politie aangehouden en voorgeleid. Hij ontkent de diefstal te hebben gepleegd. Het toestel dat hij bezit heeft hij van een oom gekregen. De gestolen mobiele telefoon is nog niet achterhaald.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.