Surveillance Unit Paramaribo houdt drugsovertreders aan

De surveillance unit van het ressort Paramaribo heeft in het weekeinde van vrijdag 15 september verschillende locaties in de ressorten Munder en Flora aangedaan. In het ressort Munder zijn twee verdachten aangehouden van wie een hunner een militair is. Op hem werd aangetroffen een hoeveelheid hasj. Deze verdachte is voor verdere afhandeling overgedragen aan de Militaire Politie. De andere verdachte Safi N. is aan de Kashmirstraat aangehouden met in zijn bezit een losse hoeveelheid- en verpakte “yami “
Op de kruising van de Oude- en de Nieuwe Charlesburg is drugs onbeheerd aangetroffen.
Op een locatie in de Licaniastraat in het ressort Flora zijn drie verdachten afzonderlijk met drugs in hun bezit aangehouden.
Op de vrouwelijke verdachte Sara G. is één zip Lock zakje met hasj aangetroffen. Leandro H. had in zijn bezit twee marihuana sigaretten, een hoeveelheid verpakte marihuana, SRD 450 en twee zijspiegels. Leandro wil niet verklaren hoe hij aan de zijspiegels is gekomen. De derde verdachte Jonathan D. had een hoeveelheid hasj in zijn onderbroek verborgen.
Nabij een supermarkt in de Marowijnestraat werd de verdachte Raif M. met hasj in zijn bezit aangetroffen. Een ter plaatse aangetroffen zwart gelakte terreinwagen zonder nummerplaten is overgedragen aan de politie van het ressort Flora. Alle verdachten zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.