Student aangehouden bij postbedrijf; kompaan meldt zich aan bij Narcotica Brigade

De 23-jarige student Junior R. werd in de eerste week van maart door de douane in de kraag gevat ter zake Overtreding Wet verdovende Middelen (WvM). Hierna werd hij overgedragen aan Narcotica Brigade die belast is met het verder onderzoek.

Junior begaf zich op donderdag 3 maart naar een postbedrijf te Paramaribo om zijn post te halen. Daarbij constateerde de douane tijdens de controle dat er in totaal 804 gram hasj in het pakket zat verborgen. Junior werd na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Bij een nader ingesteld onderzoek door de Digitale Recherche bij het postbedrijf, kwamen belangrijke informatie aan het licht. Deze informatie werd uitgewerkt door de rechercheurs van Narcotica Brigade, waarbij de 27-jarige Gilliano B. in beeld kwam. Hij werd op maandag 28 maart aangezegd het politiebureau aan te doen. Volgens verklaring van deze drugverdachte kregen zowel hij als zijn kompaan post met drug daarin verborgen, waarna die verder werd gedistribueerd.

Gilliano is net als zijn kompaan Junior na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering is gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.