Song Fuyi sedert 2012 vermist

De 52-jarige in China geboren Song Fuyi wordt reeds 5½ jaar vermist. Deze vermiste kwam in de maand september 2012 naar Suriname en werkte als truckchauffeur bij het Asfalteringsbedrijf “Dalian’ aan de Mangrovestraat 102.
Op maandag 24 april 2017 deed een leidinggevende van het bedrijf aangifte van vermissing, nadat zij de informatie van de familie van Song hadden dat zij niets van hem hadden vernomen.
Song is voor het laatst op 5 november 2012 gezien op het terrein van het Asfalteringsbedrijf waar hij eveneens woonachtig was. Hij was gekleed in een blauwe bedrijfsuniform, bestaande uit een blauwe lange broek en blauwe hemd.
Toen men hem niet meer zag, nam men aan dat hij terug was naar China. De mededeling van de familie en de medewerkers die inmiddels terug zijn in China dat Song niet in China is, is aanleiding geweest voor het doen van de aangifte. Het bedrijf kon geen foto van de vermiste overleggen en had aangegeven dat zij op zoek zouden gaan naar een foto, zodat er over gegaan kon worden tot publicatie.

Inmiddels is er een foto afgestaan aan de politie en in overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het besluit genomen alsnog over te gaan tot publicatie van de vermissing.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.